top of page

Terugblik op het Werf& Webinar: Talentacquisitie in ecosystemen

Op vrijdag 12 februari vertelden Yves Feijen en Han Stoffels over een vernieuwende recruitment- en HR-werkwijze in Ecosystemen met ondersteuning van matchtechnologie. Want werken vanuit een ecosysteem, in een netwerk van partners, heeft zo z’n voordelen.Webinar terugkijken


De flexibiliteit van onze match- en platformtechnologie biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om bepaalde samenwerkingen op te zetten in een ecosysteem. Dit kunnen gesloten of open ecosystemen zijn, voor een brancheorganisatie, een stad of een regio, een werkveld, of een groep van organisaties die besluit om gezamenlijk de krachten te bundelen.


Wil jij meer weten over:

  • Welke factoren van invloed zijn op de arbeidsmarkt van de toekomst?

  • Hoe het werken in ecosystemen een antwoord biedt op de uitdagingen voor recruiters, HR-professionals en loopbaanbegeleiders?

  • Het belang van autonome matching om ecosystemen van de toekomst vorm te geven?

  • Hoe jij als recruiter of HR-professional eenvoudig kan werken in gesloten of open ecosystemen, of deze zelf kan opzetten?


Kijk hier het webinar terug
Ecosystemen bij 8vance


Wij zien bij onze klanten steeds vaker de vraag ontstaan om met technologie bestaande en nieuwe samenwerkingen te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld een ecosysteem zijn van een intermediair met haar eigen klanten of een ecosysteem van organisaties en bedrijven die onderling professionals uitwisselen.


Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om zo’n samenwerking aan te gaan. Zo kan er bijvoorbeeld een (tijdelijk) overschot enerzijds en een tekort anderzijds zijn bij verschillende organisaties. Of werknemers kunnen elders competenties en vaardigheden verder ontwikkelen om daar bij terugkomst als werkgever van te profiteren. Bedrijven kunnen ook vanuit het oogpunt van goed werkgeverschap medewerkers helpen aan een nieuwe baan binnen een ecosysteem.


Wil je zelf een ecosysteem starten? Of je aansluiten bij het open Jobliebe platform? Kijk dan hier eens naar de mogelijkheden.

148 weergaven0 opmerkingen
bottom of page