Terugblik Werf& Webinar: Talentacquisitie in ecosystemen

Op vrijdag 12 februari vertelden Yves Feijen en Han Stoffels over een vernieuwende recruitment- en HR-werkwijze in Ecosystemen met ondersteuning van matchtechnologie. Want werken vanuit een ecosysteem, in een netwerk van partners, heeft zo z’n voordelen.
8vance matching technologies happy woman holding phone
 
De flexibiliteit van onze match- en platformtechnologie biedt bedrijven en organisaties de mogelijkheid om bepaalde samenwerkingen op te zetten in een ecosysteem. Dit kunnen gesloten of open ecosystemen zijn, voor een brancheorganisatie, een stad of een regio, een werkveld, of een groep van organisaties die besluit om gezamenlijk de krachten te bundelen.
 
Wil jij meer weten over:
  • Welke factoren van invloed zijn op de arbeidsmarkt van de toekomst?
  • Hoe het werken in ecosystemen een antwoord biedt op de uitdagingen voor recruiters, HR-professionals en loopbaanbegeleiders?
  • Het belang van autonome matching om ecosystemen van de toekomst vorm te geven?
  • Hoe jij als recruiter of HR-professional eenvoudig kan werken in gesloten of open ecosystemen, of deze zelf kan opzetten?

Ecosystemen bij 8vance

 
Wij zien bij onze klanten steeds vaker de vraag ontstaan om met technologie bestaande en nieuwe samenwerkingen te ondersteunen. Dit kan bijvoorbeeld een ecosysteem zijn van een intermediair met haar eigen klanten of een ecosysteem van organisaties en bedrijven die onderling professionals uitwisselen.
 
Er kunnen uiteenlopende redenen zijn om zo’n samenwerking aan te gaan. Zo kan er bijvoorbeeld een (tijdelijk) overschot enerzijds en een tekort anderzijds zijn bij verschillende organisaties. Of werknemers kunnen elders competenties en vaardigheden verder ontwikkelen om daar bij terugkomst als werkgever van te profiteren. Bedrijven kunnen ook vanuit het oogpunt van goed werkgeverschap medewerkers helpen aan een nieuwe baan binnen een ecosysteem.
 
Wil je zelf een ecosysteem starten? Of je aansluiten bij het open Jobliebe platform? Kijk dan hier eens naar de mogelijkheden.
Share this post
BlogNews
Zo laat je de data van miljoenen profielen in jouw voordeel werken
Zo laat je de data van miljoenen profielen in jouw voordeel werken

Met een passende training kun je mensen uit onverwachte hoeken van de arbeidsmarkt inzetten op schaarse vacatures. Maar hoe doe je dat? A.I., losgelaten op openbare profielen, kan dan uitkomst bieden, aldus Laurens Waling

Events
7 maart: Online event NL-AIC: AI transformeert HR
7 maart: Online event NL-AIC: AI transformeert HR

Bekijk het webinar over veranderingen die AI veroorzaakt op het gebied van onder andere recruitment, interne mobiliteit, talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en het verkleinen van skills gaps.

Events
11 april - Rethink the Future of Recruitment (Emerce)
11 april - Rethink the Future of Recruitment (Emerce)

Ontdek op 11 april met Laurens Waling en 300+ HR-professionals hoe AI de recruitmentwereld transformeert, door in te zetten op skills, diversiteit, en innovatieve talentstrategieën.