Een diversiteit aan

eco-systemen op 8vance

Met de flexibiliteit van het Talent Mobility Platform biedt 8vance al haar solutions aan voor diverse organisaties en ecosystemen. Dit kan een branche organisatie zijn, een stad of een regio, een werkveld, of een groep van organisaties die besluit om gezamelijk de krachten te bundelen.

Jouw ecosysteem ook op 8vance, of wil je je aansluiten?

Web 1920 – 23.png
BG_Jobliebe.png

JOBLIEBE

Jobliebe is de nieuwe manier van oriënteren en solliciteren. Dankzij de geautomatiseerde matching zie jij direct en op elk moment welke vacatures goed bij jouw profiel passen. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste interessante ontwikkelingen in de markt, ook wanneer je niet direct op zoek bent naar iets nieuws.

BG_NBBU.png

NBBU

Wil jij snel opdrachten vinden voor jouw kandidaten? Of heb je vacatures die je lastig kan invullen? Met Jobliebe bereiken intermediairs verborgen talenten. En krijgen ze de mogelijkheid om anoniem elkaars databases te doorzoeken.

INTERMEDIAIRS

BG_TUS.png

THE UPGRADE

SOCIETY

Neem je plek in en vorm met andere professionals een topteam om ambities mee waar te maken. In dit ecosysteem ontdek je hoe je met jouw skills kan bijdragen aan innovatie projecten die gecreëerd worden door de deelnemers zelf, zodat je persoonlijke ontwikkeling hand in hand kan gaan met ontwikkeling van een organisatie.

INNOVATIE

PUBLIC

PARTNERS

IN

MOBILITY

Biedt begeleiding en ondersteuning voor kandidaten op een persoonlijke en effectieve manier bij het vinden van een volgende stap in de loopbaan.

PIM biedt ook gratis ontwikkeladvies door gekwalificeerde loopbaancoaches aan in het kader van NLleertdoor.

TALENTCOACHING

BG_Allia.png

ALLIA

Allia matcht kandidaten aan organisaties in de zorg door de inzet van big-data en kunstmatige intelligentie van 8vance. Instroom, doorstroom en uitstroom op 1 platform organiseren. Efficiënt en doeltreffend!

DE ZORG

JOUW ECO-SYSTEEM HIER?

Bouw je eigen je  eco-systeem met 8vance Matching Technologie.  

NIEUW

City Street

MAAK

 KENNIS 

Ben je nieuwsgierig hoe 8vance jouw organisatie kan helpen met HR vraagstukken?

8vance Matching Technologies BV
Nederland

Over ons
 
Technologie
Team
Careers
Contact
Solutions
Talent New
Talent Inside
Talent Next
Jobliebe
Expertises
Job Calibration
Talent Profiling
Skill Enrichment
Intelligent Job Classification
Instant Job Matching
Instant Talent Matching
Personal Labour Market
Talent Market
Workforce Analytics
Skills Mentoring
Soft Skill Match
Initiative Market Place
Jobliebe
Maak kennis met ons COVID19-initiatief met speciale faciliteiten om de economische gevolgen voor mensen en organisaties te beperken.
Ontdek Jobliebe

NEW

© 2020 by 8vance v11.24