Terugkijken: Baanbrekend Webinar over Skills-Based Matchen en AI

Bekijk het webinar of skills-based matching en AI met ABN AMRO, Universiteit Twente en 8vance.

8vance matching technologies webinar terugkijken

Heb je het spraakmakende webinar met Aggie van Huisseling (ABN AMRO), Maarten Renke (Universiteit Twente) en Laurens Waling (8vance) gemist dat de aftrap gaf aan de Werf& WebinarWeek? Geen zorgen, het is nu mogelijk om deze inspirerende sessie terug te kijken!

Op de eerste dag van de WebinarWeek namen we een diepe duik in de toekomst van arbeidsmarkttechnologieën. Met een focus op skills-based matchen en de inzet van AI, boden onze sprekers van ABN Amro en de Universiteit Twente inzicht in hoe deze innovaties de kansen kunnen vergroten voor mensen die een afstand ervaren tot de arbeidsmarkt.

De sessie, die live een groot publiek trok, ging in op de praktische toepassingen van deze technologieën en hoe ze kunnen bijdragen aan een inclusievere arbeidsmarkt. Het is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in de nieuwste trends op het gebied van HR-technologie en arbeidsmarktonderzoek.

Mis deze kans niet om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bekijk het webinar nu terug en laat je inspireren door de mogelijkheden die skills-based matchen en AI bieden voor een rechtvaardigere arbeidsmarkt.

Share this post
BlogNews
Zo laat je de data van miljoenen profielen in jouw voordeel werken
Zo laat je de data van miljoenen profielen in jouw voordeel werken

Met een passende training kun je mensen uit onverwachte hoeken van de arbeidsmarkt inzetten op schaarse vacatures. Maar hoe doe je dat? AI, losgelaten op openbare profielen, kan dan uitkomst bieden, aldus Laurens Waling

Events
7 maart: Online event NL-AIC: AI transformeert HR
7 maart: Online event NL-AIC: AI transformeert HR

Bekijk het webinar over veranderingen die AI veroorzaakt op het gebied van onder andere recruitment, interne mobiliteit, talentmanagement, duurzame inzetbaarheid en het verkleinen van skills gaps.

Events
11 april - Rethink the Future of Recruitment (Emerce)
11 april - Rethink the Future of Recruitment (Emerce)

Ontdek op 11 april met Laurens Waling en 300+ HR-professionals hoe AI de recruitmentwereld transformeert, door in te zetten op skills, diversiteit, en innovatieve talentstrategieën.