top of page
Web 1920 – 27.png

AUTONOME

MATCHING

Technologie

Als data- en technologiebedrijf ontwikkelen we zelf de technologie achter het Talent Mobility Platform.

AUTONOME MATCHES

Voor iedere vacature en cv ontvang je volledig vanzelf, op ieder moment de best passende resultaten uit de markt gesorteerd op geschiktheid. Met deze verfijnde match weet je zeker, dat je alle geschikte kandidaten en vacatures te zien krijgt.

ENIGE PLATFORM MET VOLDOENDE NUANCE

Je krijgt genuanceerde resultaten op basis van de vele variabelen, waarop jij en ik ook een kandidaat of vacature zouden beoordelen. Waarbij de technologie net wat verder kijkt, dan wat er letterlijk staat opgeschreven en matcht op alle aspecten in de vacature en cv.

PURE AANTREKKINGSKRACHT

Een vacature of cv vormt het startpunt, en dit trekt als een magneet vanzelf de juiste kandidaten en vacatures uit de markt aan. Je kan met slimme filters hier ook zelf nog bijsturen.

WERELDKLASSE ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Onze technologie is tot stand gekomen door jarenlange gefundeerd onderzoek in AI en HR. Met de allernieuwste technologie op gebied van taal en AI, ontwikkelt 8vance zelfstandig het ultieme matchplatform.

RICH DATA IN EEN DIGITALE TWEELING

Krijg meer uit jouw huidige data. Met onze technologie voor skillverrijking kan informatie in vacatures en cv's aangevuld worden met relevante en aannemelijke skills en competenties.

VOLLEDIGE TALENTMOBILITEIT EN ALLES IN ÉÉN

We nemen bij 8vance het unieke perspectief aan van het talent, dat constant onderweg is van werk naar werk. Door de gedetailleerde data en kennis van het vertrekpunt EN volledige overzicht van de mogelijke nieuwe kansen in de markt, is deze technologie zowel in recruitment, interne mobiliteit èn outplacement toepasbaar!

Hoe Autonoom

Matchen werkt.

De Matching Engine is een uniek data-gedreven systeem dat met onze eigen AI functies, skills, opleidingen en industrieën heeft leren begrijpen, en deze kan relateren aan vacatures en personen. Zo interpreteert de 8vance Matching Engine de betekenis van gestructureerde en nog ongestructureerde datapunten en bepaalt op basis van de vele variabelen in verschillende contexten de best passende matches.

1. DATA STRUCTUREREN

Neem vacatures, projecten, cv's, assessments, over uit je bestaande systemen, via API connecties, of laat ze zelf beheren en invullen in een van onze apps.

2. DATA VERRIJKEN

Incomplete informatie wordt verrijkt doordat de technologie kijkt naar de gehele context. Vaardigheden en competenties worden gedetecteerd en met intelligente suggesties aangevuld. 

3. IN CONTEXT PLAATSEN IN DNA

Alle matchbare informatie wordt genormaliseerd op basis van context en in ons 'DNA' geplaatst. Denk aan veel of weinig ervaring in dezelfde sector, voor een grote of kleine organisatie, recent of langer geleden. Iedere persoon en iedere vacature heeft een uniek DNA.

4. MATCH MAKING

Realtime worden alle actieve cv's en vacatures in DNA met elkaar gematched. Zo worden vacatures en cv's geordend op basis van match score. Naar wens krijg je resultaten in een eigen intern ecosysteem, een gedeeld ecosysteem, of in de open markt.

Informatiebeveiliging

8vance is ISO 27001 gecertificeerd en worden regelmatig opnieuw beoordeeld ter bevestiging dat we voldoen aan de laatste informatiebeveiligings standaarden.

GDPR Compliance

De veiligheid van data staat voorop. 8vance verwerkt persoonlijke data volgens EU Algemene verordening gegevensbescherming.

Privacy by design

Bij 8vance is de gebruiker ten alle tijde volledig in controle van de eigen data. Een gebruiker bepaalt zelf wanneer anderen toegang hebben tot deze persoonlijke bron van data. 

Specifieke expertises in 8vance Talent Mobility Solutions

Job Calibration
Talent Profiling
Skill Enrichment
Intelligent Job Classification
Instant Job Matching
Instant Talent Matching

Personal Labour Market
Talent Market
Workforce Analytics
Skills Mentoring
Soft Skill Match
Initiative Market Place

City Street

MAAK

KENNIS

Ben je nieuwsgierig hoe 8vance jouw organisatie kan helpen met HR vraagstukken?

bottom of page