top of page
Web 1920 – 17.png

Talent Next.

Talent Management 

en Outplacement

Met Talent Next worden talenten uitgenodigd om skills te herontdekken en inspiratie op te doen voor een volgende stap in hun carrière met de hulp van coaching en data-gedreven inzichten.

Ontdek TALENT NEXT op het 8vance mobility platform

Web 1920 – 20.png

Begeleid talenten naar de volgende stap in hun carrière

Een persoonlijke aanpak 
in je loopbaantools

Ga persoonlijk met talenten aan de slag. Dankzij intelligente matching maak je je aanpak nog persoonlijker en ontsluit Talent Next voor iedere deelnemer een persoonlijke arbeidsmarkt.

Alle talenten overzichtelijk 
in 1 omgeving

Wil je weten waar talenten staan in het verkennings- of sollicitatieproces? Met Talent Next houd je zicht op de activiteit van talenten en kan je hen eenvoudig bijsturen in hun persoonlijke zoektocht naar werk. 

Breder oriënteren over
branche-grenzen

Intelligente matching van 8vance gaat  verder dan andere zoekfuncties. Met de analyse en matching op vaardigheden en competenties komen kansen in andere functies en andere sectoren in beeld. 

De Persoonlijke Arbeidsmarkt

Op ieder moment ontvang je autonoom een real-time overzicht van alle best passende vacatures uit jouw regio met de hoge kwaliteit van 8vance matching technologie.

Favoriete features van onze klanten in talent management

Web 1920 – 19.png

Branche-overschrijdend matchen

Matching op basis van skills en competenties levert niet alleen betere resultaten op, maar brengt ook nieuwe en verrassende kansen in beeld in andere werkvelden.

Branded employee career app

Biedt talenten een eigen app omgeving waar ze zelf actief aan de slag kunnen. Ze zien dan ieder moment, welke banen, projecten en trainingen voor hen autonoom worden voorgesteld op basis van hun persoonlijke profiel.

Persoonlijkheidsassessments

Diverse persoonlijkheidsassessments voor talenten bieden inzicht voor persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Soft skill matching

Een soft skill profiel draagt bij aan het maken van een betere en meer duurzame match. Met een match op soft skills ontdek je of een functie aansluit bij de persoonlijkheid en drijfveren.

De volledige Nederlandse arbeidsmarkt in kaart

Op ieder moment ontvang je autonoom een real-time overzicht van alle best passende vacatures uit heel Nederland met de hoge kwaliteit van 8vance matching technologie. Wij noemen dit de persoonlijke arbeidsmarkt.

Mockup_gravity_8vanceRadar_1920x1080.jpg

Talent staat sterker met actuele inzichten

Talent Next is er voor loopbaancoaches en outplacementbureaus die hun talenten persoonlijk en data-gedreven begeleiding willen geven. Deze service past ook perfect bij grote bedrijven die zelf met hun werknemers aan de slag willen. 

Professionele tooling
Data-gedreven inzicht in arbeidsmarkt kansen
Talent vergroot zelfkennis met korte assessments
Basis profiel in minder dan 5 minuten

 

Web 1920 – 21.png
Web 1920 – 22.png

Ontdek nieuwe richtingen

met jezelf als kompas

Wanneer je niet weet welke beroepen goed bij je passen dan kan je leren om te luisteren naar je gevoel. Met diverse assessments geven we het talenten inzicht in waar ze zelf energie uit halen, en wat ze belangrijk vinden in hun werk. Dit inzicht is erg leerzaam en kan vervolgens bepalend zijn voor het vinden van passende organisaties en functies. 

Drijfveren

Ontdek jouw voorkeursrol. Wanneer je het gedrag kunt laten zien van je voorkeursrollen, sluit dat aan op wat je echt wilt.

Werkwaarden

Ontdek hoe jouw gedrag in je werk je inzicht kan geven in de werkwaarden die voor jou relevant zijn en zich vertalen in een persoonlijkheidsprofiel. 

Assessments

De complete talent mobility solution van 8vance

Talent New.

Recruitment

Recruiting anno nu waarmee jij in mum van tijd je omzet verhoogt en een hoop tijd en geld bespaart.

Talent Inside.

Interne mobiliteit

Creeer een interne marktplaats voor dynamische personeelsplanning.

Talent Next.

Outplacement en coaching

Het nemen van een volgende stap in je carrière is prettig als je weet dat je goed terecht komt.

City Street

MAAK

 KENNIS 

Ben je nieuwsgierig hoe 8vance jouw organisatie kan helpen met HR vraagstukken?

bottom of page