Het dilemma om keuzes te maken...

17 maart a.s. mogen we weer onze stem uitbrengen en moeten we een keuze maken op welke partij of partijkandidaat we onze stem uit gaan brengen. Hoe bepaal jij je keuze? Hoe kom je er achter welke partij jouw belangen het beste vertegenwoordigt?

In het recente verleden kostte het veel tijd en aandacht om je te verdiepen in de standpunten van de verschillende partijen voor het maken van een keuze. Tegenwoordig is het veel eenvoudiger en kan je aan de hand van stellingen in de stemwijzer of kieskompas snel bepalen welke partijen het dichtst bij jouw belangen in de buurt komen. Op deze wijze word je als kiezer snel en goed geholpen de juiste partij te selecteren. Erg handig…

​Hoe dan ook, 'kiezen' is en blijft een uitdaging. Niet alleen als het gaat om verkiezingen, maar ook bij het selecteren van de juiste kandidaat. Helaas heb je in dat geval niet veel aan de stemwijzer die we bij de verkiezingen toepassen. Is er dan niets eenvoudigs als de kieswijzer die je objectief kan helpen bij het selecteren ?

Zeker wel! Jobliebe, het matchingsplatform van 8vance, heeft een 'stemwijzer' die jouw vacature matched met de best passende kandidaten. Bij deze ‘jobwijzer’ worden jouw vacatures autonoom (zonder menselijk handelen) gematched met de competenties van kandidaten in elke willekeurige database. Dit levert jou een shortlist van de meest relevante en best passende kandidaten op.

Dus geen inbox vol geselecteerde kandidaten op basis van functie titels; maar een relevant overzicht van kandidaten die aansluiten bij de voor jouw relevante competenties en vaardigheden. Op deze wijze kun je snel en adequaat de juiste kandidaat uitnodigen, in de wetenschap dat deze kandidaat heel goed bij de vacature past.

Probeer het uit en kijk welke verrassende en interessante kandidaten Jobliebe jou voorschotelt nadat jij de vacature hebt ingeladen in de matchingtool.


Succes!

136 weergaven0 opmerkingen