top of page
Web_1920_–_12.png

Talent Inside.

Interne mobiliteit

Talent Inside is ontwikkeld voor organisaties die willen werken aan doorstroom, persoonlijke ontwikkeling en strategic workforce planning voor right-skilling en right-sizing. Ontvang autonoom real-time voorstellen voor passende

medewerkers op de banen, vacatures en projecten in de organisatie.

Ontdek meer over TALENT INSIDE op het 8vance mobility platform

Web_1920_–_13.png

Strategic workforce 
planning met autonome matching

Autonoom de best gekwalificeerde kandidaten op de radar

Autonome matching werkt real-time bij het vinden van de best gekwalificeerde kandidaten intern en extern. Waar aan de ene kant veel vacatures openstaan, zijn er op andere plaatsen mensen (tijdelijk) overbodig.

Stimuleren van interne mobiliteit en meer duurzame inzetbaarheid

Stimuleer een cultuur waarin medewerkers een open blik houden op nieuwe kansen, veranderingen en ontwikkel mogelijkheden binnen de organisatie en/of binnen gelinkte organisaties. 

Inzicht in de skills en competenties van de organisatie   

 Eindelijk een actueel inzicht in de skills en competenties van jouw workforce en hoe dit past bij de strategie Hierdoor worden

kennis en kunde zichtbaar gemaakt, ontwikkeld, en op de juiste plek ingezet. Leer de volledige talenten en ontwikkelcapaciteit van de workforce te benutten, in een krimpende arbeidsmarkt waar tekorten ontstaan.

Web_1920_–_15.png

Vergroot interne mobiliteit en duurzame inzetbaarheid

Een strategische workforce planning en de persoonlijke ontwikkeling van werknemers zijn belangrijker dan ooit. Intelligente technologie kan hierbij ondersteunen en brengt innovatie in deze processen. Onze service bestaat uit een product voor de werkgever en de werknemer.

Medewerkers zijn zich bewust van de kansen in de organisatie

Enorme besparing op het recruitmentproces

Vergroot inzetbaarheid met voortdurende ontwikkeling

Eenvoudige en dynamische teamsamenstellingen

Meer engagement en binding met werknemers

Web_1920_–_14.png

Favoriete features van onze klanten in internal mobility

Verbind vacatures, banen en projecten direct aan geschikte mensen in je organisatie

De geschikte kandidaat is soms dichtbij en kan uit een onverwachte hoek komen. Bekijk real time welke mensen in jouw organisatie autonoom worden voorgesteld voor nieuwe projecten en vacatures .

Career app met eigen logo voor alle medewerkers intern en extern

Medewerkers krijgen een eigen talentprofiel waarmee ze zelf de workforcedata versterken. Ze zien dan ieder moment, welke banen, projecten en trainingen binnen de organisatie, voor hen autonoom worden voorgesteld op basis van het persoonlijke profiel.

Workforce analytics dashboard

Met het 8vance Inside dashboard krijg jij alle data-analyses van jouw organisatie en ecosysteem in zicht. Je hebt altijd de meest actuele informatie ter beschikking. Beslissingen in talentmanagement en strategische workforce planning kunnen nu met data worden ondersteund.

Skill enrichment

Je kan eenvoudig beginnen met de data die je op dit moment hebt. Met de technologie van 8vance verrijken we met eigen artificial intelligence modellen de vacatures en profielen met specifieke skills en competenties. Zo krijg je meer nog meer inhoudelijke data en betere matches.

De complete talent mobility solution from 8vance

Web_1920_–_16.png

Vanuit INSIDE begeleiding

naar buiten bieden

Zijn medewerkers nu genoodzaakt naar buiten te kijken?

Dan kan jij ze hierbij de allerbeste begeleiding bieden. Met 8vance maak je samen het beste van een vervelende situatie en behoud je het contact voor wanneer er weer een betere tijd aanbreekt.


In een veranderlijke markt zoals nu, switch je eenvoudig tussen de  voordelen van Talent INSIDE en Talent NEXT. Wissel je werknemers uit met andere organisaties of geef ze het volledige huidige marktaanbod voor hun profiel. Via de app blijven medewerkers op de hoogte van nieuwe kansen bij hun vertrouwde werkgever gedurende de tijd dat ze in een nieuwe (tijdelijke) functie aan de slag kunnen.

Talent New.

Recruitment

Recruiting anno nu waarmee jij in mum van tijd je omzet verhoogt en een hoop tijd en geld bespaart.

Talent Inside.

Interne mobiliteit

Creeer een interne marktplaats voor dynamische personeelsplanning.

Talent Next.

Outplacement & coaching

Het nemen van een volgende stap in je carrière is prettig als je weet dat je goed terecht komt.

City Street

MAAK

KENNIS

Ben je nieuwsgierig hoe 8vance jouw organisatie kan helpen met HR vraagstukken?

bottom of page