top of page

Webinar: Binden en ontwikkelen van talent in ecosystemen

Op vrijdag 18 februari om 13.30 uur gaan Han Stoffels (8vance) en Ron van der Net (Flexprovider) samen met Yves Feijen in gesprek over hoe ecosystemen kunnen bijdragen aan een transparante arbeidsmarkt.


Samenwerken in ecosystemen


Doorgaans ligt de nadruk bij bedrijven op het recruiteren van nieuwe talenten terwijl er tegelijkertijd onvoldoende aandacht is voor ongewenste uitstroom. Han Stoffels en Ron van der Net gaan in gesprek over nieuwe vormen van samenwerking tussen bedrijven en organisaties om medewerkers te binden, ontwikkelen en samen te behouden.


Daarbij delen zij hun ervaringen (do’s & don’ts) over hoe bedrijven en organisaties beschikbare capaciteit maximaal inzetten binnen ecosystemen en tegelijkertijd de persoonlijke ontwikkeling van werknemers versterken. Werken vanuit een ecosysteem, in een netwerk van partners, creëert kansen en nieuwe businessmodellen.


Dit vereist van werkgevers een andere kijk op het benutten van capaciteit. Daarnaast is de inzet van platformtechnologie cruciaal om het ecosysteem succesvol te laten zijn.


Wil je weten wat samenwerken en “samenwerven” binnen een ecosysteem voor jouw bedrijf (groot of klein) kan betekenen? Dan is dit webinar interessant voor je!
Na dit webinar weet je:


• Hoe het werken in ecosystemen helpt de beste werkgever te zijn

• Hoe ecosystemen zorg dragen voor het optimaal benutten van capaciteit (minimaliseren van “waste-of-talent”)

• Waarom betrokkenheid van de volledige organisatie van belang is bij het binden en ontwikkelen van talent

• Waarom platformtechnologie daarbij van toegevoegde waarde is
39 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page