top of page

Vacature Project Manager

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan als Project Manager? En lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met projecten voor de toekomst van HR & recruitment?

Waar ga je aan de slag?

Stel je voor dat je een app hebt.. die je echt verder helpt in je carrière. Die je adviseert welke vaardigheden en competenties interessant zijn om verder te ontwikkelen en hoe jij je inzetbaarheid kan vergroten. Een app die je in 1 opslag laat zien welke banen goed bij je passen, zonder dat je zelf hoeft te zoeken. Ben jij degene die miljoenen mensen helpt aan hun persoonlijke arbeidsmarkt?


8vance Matching Technologies (8VMT) is een Nederlands-Duitse-Roemeense start-up. 8VMT brengt AI, big data en virtuele assistenten naar de arbeidsmarkt om deze meer eenvoudig, transparant, sneller en efficiënter te maken.Wat doe je als Project Manager bij 8vance?

In jouw functie als Project Manager ben jij verantwoordelijk voor de planning van onze software development. Je werkt nauw samen met ons development team. Collega's van sales & support kunnen snel met je schakelen bij klantvragen.

Word jij blij van deze agenda?

Je start de ochtend met een check van het scrumbord en eventueel nieuw binnengekomen bugs. Om 10.00 uur doe je de daily stand-up met het development team dat gevestigd is in Roemenië. Eind van de ochtend zit je samen met de product owner en de team-lead van het development team.


Na een gezamenlijke lunch is het tijd voor een refinement sessie. Hierbij doorloop je samen met het development team toekomstige taken zodat je een goede inschatting kan maken van de hoeveelheid werk, tijd en capaciteit.


Gedurende de dag communiceer je bugs en features naar het development en QA team. Je houdt de progressie van een sprint goed in de gaten en faciliteert het release proces. Je sluit de dag af met een up-to-date scrumbord.

Hier herken jij jezelf in

 • Je bent pro-actief, zelfstandig en houdt goed overzicht

 • Je bent communicatief sterk en werkt graag in een team

 • Je bent in staat om collega's te coördineren & te inspireren

 • Je spreekt goed Engels

 • HBO of WO werk- en denkniveau

 • Je hebt interesse in AI, big data, machine learning en recruitment

Dit zoek jij verder in een baan

 • Een opdracht van 4 tot 5 maanden met optie tot langer dienstverband, afhankelijk van de omstandigheden.

 • Fulltime of parttime

 • Flexibele werkuren en een marktconform salaris.

 • Werken in een internationale omgeving met collega's uit o.a. Nederland, Duitsland en Roemenië

 • Samenwerken in een dynamisch en creatief team, gevestigd tussen diverse start-ups in de Manufactuur in Venlo. Op dit moment werken we hybride: een combinatie tussen werken op kantoor en werken vanuit huis.

 • Ruimte voor nieuwe initiatieven. Heb jij een goed idee? Daar staan we bij 8vance altijd voor open.


Solliciteren of meer weten?

Neem contact met ons op via 077-8080140 of stuur een bericht naar anne.winters@8vance.com. Solliciteren kan ook direct via onze carrière app.
151 weergaven0 opmerkingen
bottom of page