top of page

Matchingstechnologie als kompas bij kiezen opleiding en loopbaan

Bijgewerkt op: 11 nov. 2022


8vance werkt mee aan de 1e Nationale Conferentie School- en Beroepskeuze op donderdag 17 november in Den Bosch. De conferentie brengt een paar honderd professionals samen op het gebied van schoolkeuze, arbeidsmarkt, loopbaanbegeleiding en leven lang ontwikkelen. De centrale vraag is hoe we in Nederland komen tot één loket waar je met al je keuzevragen terecht kunt.


Laurens Waling verzorgt er een workshop over matchingstechnologie als kompas bij het kiezen van opleidingen en voor en tijdens je loopbaan.


Laurens: “Vanuit het aanbod van werk kunnen we de arbeidsmarkt zien als een immens ecosysteem. De complexiteit neemt er overal in hoog tempo toe en is nauwelijks te overzien. Vanuit het perspectief van scholieren en studenten, en voor wie van werk wil veranderen, is dat vaak een enorme jungle. Uitdagend en ingewikkeld tegelijk, misschien ook een beetje beangstigend. 8vance maakt slimme tools, software, om de complexiteit inzichtelijk te maken. Zo wordt de arbeidsmarkt transparant met een digitaal spiegelbeeld van vacatures en werkzoekers. Dat doen we voor werkgevers. En voor werkers, want ook je eigen talenten, vaardigheden en ervaring brengt 8vance samen in een digitale tweeling van jezelf. Met de technologie erachter is het mogelijk om de beste matches voor jou en anderen op de arbeidsmarkt te vinden. Van ontelbare keuzes blijven die over, die het beste bij je passen. Dat kunnen ook kansen zijn waar je zelf nog niet aan had gedacht, of uitdagingen die nog een aanvullende opleiding of training vereisen. De technologie van 8vance biedt zo voor wie werk aanbiedt en voor wie werk zoekt nieuwe mogelijkheden om elkaar te vinden, keuzes te maken en samen te werken”.


Aanmelden is nog mogelijk voor de 1e Nationale Conferentie School en Beroepskeuze: https://www.burobombarie.nl/evenementen/school-en-beroepskeuze/
93 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page