top of page
BG_Jobliebe.png

JOBLIEBE

Jobliebe is de nieuwe manier van oriënteren en solliciteren. Dankzij de geautomatiseerde matching zie jij direct en op elk moment welke vacatures goed bij jouw profiel passen. Zo ben je steeds op de hoogte van de laatste interessante ontwikkelingen in de markt, ook wanneer je niet direct op zoek bent naar iets nieuws.

TALENTEN

BG_NBBU.png

NBBU

Wil jij snel opdrachten vinden voor jouw kandidaten? Of heb je vacatures die je lastig kan invullen? Met Jobliebe bereiken intermediairs verborgen talenten. En krijgen ze de mogelijkheid om anoniem elkaars databases te doorzoeken.

INTERMEDIAIRS

BG_TUS.png

THE UPGRADE

SOCIETY

Neem je plek in en vorm met andere professionals een topteam om ambities mee waar te maken. In dit ecosysteem ontdek je hoe je met jouw skills kan bijdragen aan innovatie projecten die gecreëerd worden door de deelnemers zelf, zodat je persoonlijke ontwikkeling hand in hand kan gaan met ontwikkeling van een organisatie.

INNOVATIE

BG_PIM.png

PARTNERS

IN

MOBILITY

Biedt begeleiding en ondersteuning voor kandidaten op een persoonlijke en effectieve manier bij het vinden van een volgende stap in de loopbaan.

PIM biedt ook gratis ontwikkeladvies door gekwalificeerde loopbaancoaches aan in het kader van NLleertdoor.

TALENTCOACHING

BG_comingsoon.png

Start je eigen je  Ecosysteem.

JOUW ECO-SYSTEEM HIER?

NIEUW

bottom of page